Borang Order SELEPAS BAYARAN DIBUAT

Web forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Tuesday, December 25, 2012

Mini Kalendar 2013 for A4,A3 size

hye dearies!

Mini Kalendar for A4,A3 size. Boleh di share atau di download demi memudahkan urusan dan perancangan akan datang di tahun 2013.

Moga bermanfaat!

via Asiyah Yusra


KREDIT & KLIK UTK D/LOAD >> LayarMinda


Thursday, December 20, 2012

NAK SPONSOR DARI KAMI??? TERBONGKARRR...ayat2 mintak sponsor..

hye dearies!



Just nak share sedikit pengalaman la kan....
Maya Zahra Team tumpang bangga bila tengok budak2 sekarang ni dah pandai2 dan bijak2..lebih2 lagi yang jenis celik IT ni....dah ramai lak jadi bloggers etc....since kitaorg buka official page utk sales our online biz..macam2 ragam kitaorg boleh tengok...hahaha...

Especially berkaitan mintak sponsor.....owhh...macam2 jenis n ramai bloggers yg nak kami sponsor GA la...contest aa....ermmm yg tak tau GA tu amende....GA tu = Give Away ....konon2 nak bagi hadiah laa kat readers..sambil2 promosi diri/blog/page..what ever la kan....yups....nak bagi hadiah..tapi nak FREE.....cam ne yer...alaa...senang jee..tektiknya pergi kat FB....message/PM macam contoh kat bawah ni....korang try copy pergi je try nasib kat mana2 page..tapi page Maya Zahra Shoppe jangan yerp....ha..ha..harrooomm..

OKLAH NI CONTOH KORANG BOLEH TIRU...
tapi plzz....jgn cuba tipu or amik kesempatan kpd org yg sponsor...jgn sombong n bongkak..apa2 perubahan yang melibatkan orang lain..kena bincang n bagitau mereka dulu...barulah tak ada msalah nak dapat SPONSOR or Barang FREE ^____^



Jangan lupa..masa nak deal tu...campur ayat2 BI....bagi nampak hebat n ada curlasss....sure admin page tu akan terpesona n nak sponsor...ye la kan...nak sponsor pun agak2 la...apa benefit yg sponsor tu dapat....tempoh masa yg terlibat..kalau boleh...jangan la mungkiri janji..contohnya...bagitau tarikh sekian2...cth..start 1 hb...end 30hb....ehh..tiba2 15hb dia dah stop suka2 dia...n suh org sponsor standby bagi hadiah...ptfff......aptb.....apa ke hal kann.....ewahhh...mcm dia pulak yg keluar duit sendiri utk bg hadiah...hehehe..kesiaaannn...yang paling kesian kalo ada la budak2 jenis sombong n bajet glemer....adoiyai..nak tergelak rasa.....

kah..kah...kah... (ketawa kejam)

oklah rasanya...kami dah bongkarkan ayat2 power tu...pandai2 korang la nak mintak sponsor nanti...cuma..janganlah buat benda2 yg tak elok tu....nanti hidup tak senang ..dunia akhirat....

Saturday, December 1, 2012

1st CONTEST -CONGRATS!!!

hye dearies! 

#1st CONTEST 

-My Friends Like Maya Zahra Shoppe~

CONGRATS TO ALL THE WINNERS!!

# 1st. ~Syuhada Suhaimi
# 2nd.~Rochelle Liong Chai Mei
# 3rd. ~Siti Hajar Ashikin


sebab u olls 3 org je yg mematuhi syarats...so u olls sahaja yg layak dapat hadiah...hehehe..

p/s: sila bg details kat inbox ....untuk urusan hadiah :)


dan...sebab tak ramai yg join....jadi contest yg berikutnya akan dibuat bila capai 5K Likers...

TQVM

LUV U OLLS!!


 


END~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget