Borang Order SELEPAS BAYARAN DIBUAT

Web forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Wednesday, October 31, 2012

Kerja-kerja menaiktaraf sedang dijalankan

hye dearies! 


 Kami sedang cuba menaiktaraf sistem sedia ada bagi kepuasan semua pihak :)








Keep supporting us.

Love,

Maya Zahra Team

Darls! Your goods are on the way ....keep calm

hye dearies!
* update dari semasa ke semasa

Please check your tracking number yea dear :)


NOR ATIKAH-EM197571765MY

NURUL ATIKAH EM197571598MY


HUDA EM197571607 MY


FARADILLA EM197571519MY


JONED EM197571584MY


ZIYANA EM197571615MY


HAMIZAH EM197571567MY

LYDIA-EM332758926MY
 
MARYANI-EM326362800MY

MUHAMMAD HANIF-EM326362795MY


NURSYAFINAZ-EM326362813MY


MOHD RAFIE-EM326362861MY


ERNAWATIE-EM326362835MY


SITI HAMIRA-EM326362844MY


HAMIZA-EM326362827MY


NURAISYAH-EM326362875MY

 

NURHANIZA-EM326362889MY

ROHAYANTI-EM332759008MY


MASTURA-EM332758991MY


KHAIRUL-EM332759161MY


SHAIK AZHAR-EM332759158MY


NORAMIERA-EM332759144MY


FARADIELA-EM332759135MY


NUR LIYANA-EM332759127MY


HANIS-EM332759113MY

 

 NORELA EM328189959MY

 FARAH - EM197571743MY

EFFA EM197571706MY


FAIZAH EM1975716860MY


LIEANA EM197571655MY


RUDY EM1975716690MT


FARAH-EM328189891MY

HAZRAN- EM328189905MY


 EMMY EJAI : EM051087329MY

 ZEK ISKANDAR - EM319317513MY

 ZULKHAIRI-EM332750128MY

MILIYANI-EM332750114MY


ROHAIDA-EM332750105MY


utk details sila rujuk sini ye >http://www.poslaju.com.my/track.aspx

Terima kasih kerana shopping with us ♥ 


Sorry for any inconvinience and thank you for shopping with us! 










Love,
MAYA ZAHRA Team :)

 https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe

Tuesday, October 30, 2012

Kulit licin berseri HANYA 30 SAAT!!!

hye dearies! 
 





 


Step by step..........BB Cream ...........wowww!!!






 









How to apply BB Cream ^___^



 Pasti ada
  yang sesuai dengan kulit anda!!


>>MISTINE BB GOLD WONDER CREAM<<
Make up Base Foundation

With SPF 30 / Whitening / Anti-Wrinkle/ best marine nutrients from caviar/ vitamin C and Vitamin D

- Create a wander beauty for all skin types with this extra-brightening cream formula, the latest innovation from korea.
-Highlighted on the best marine nutrients from caviar and other skin valuable substances from intensively selected herbal extract e.g. Vitamins by which vitamin C and Vitamin P are emphasized. These two vitamins work synergistically in smoothening and brightening the skin .
-The presence of SPF30 and PA ++ can effectively protect skin aging caused by solar irradiations to make you away from wrinkles and black spots.


>>MISTINE BB MOUSE OIL CONTROL SPF 25 PA++<<
-Light, not sticky.
-To skin coverage and perfectly oil control.
-Easy the equalize do not to the stain.
-Conceal the smooth.
-The face smooth and clear more.
-SPF 25 PA++.
>>MISTINE BB WONDER CREAM<<
The Transparent Texture Cream Is Suitable For All Skin Type
(Make Up Base)
Your Face Will Become Smooth And Naturally Bright
(Whitening, Anti Wrinkle)
Nourishes Skin While Applying And Makes Skin Look RADIANT & HEALTHY
(Nutrition Cream)
Protect Your Skin From Sun Rays 30 Times Longer Than Normal (Foundation SPF 30)


         PROMOSI!!!!! 

  
sila ke page UNTUK JADI YANG TERAWAL 


              

NEW! D.I.Y spa at home

hye dearies! 

Looking for SPA products???
Here we are!

No need to go to Spa just Do It Yourself! Best kan?? :D

So, what are you waiting for?? PM us NOW :)


@ Maya Zahra Shoppe 


 

Monday, October 29, 2012

Sunday, October 28, 2012

TQVM for your support : Luv U

hye dearies! 


Just wanna share the statistic of our Fan page since 13th October until 28th October 2012 . Thanks for your support and keep calm and shopping with us @ Maya Zahra Shoppe


    • People Talking About This?
      3712.77%
    • Weekly Total Reach?
      3,7595.18%
    • Total Subscribes?
      350%
       




      THANKS A LOT DARLS!
      Luv u 
      ~Maya Zahra Team

Gurl! Smoky Eye hanya dalam 2 minit

hye dearies! 


darls!

Jom try...


Smoky Eye hanya dalam 2 minit?! 
Woww....tak pernah semudah tu kan...
Smokey eyes seems to be everyone's favorite these days and forever....hehehe...
I found this great video. Watch it and comment and like, please!

*https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe



Saturday, October 27, 2012

Lagu ini ditujukan buat semua fans Maya Zahra Shoppe

hye dearies! 


Maya Zahra Team nak tujukan lagu ni buat semua fans yang LIKE page kami. 

Teruskan sokongan anda dengan bagitahu rakan-rakan yang lain.
TQVM
LIKE kami di >> Maya Zahra Shoppe
  

NGERIIII!!!! Bila blackheads seperti cendawan tumbuh selepas hujan...




tengah buat apa tuuuu...........



  Maya Zahra Team ...nak tanya u olls...especially ladies la kan..or sape2 je laa...ada tak yg jenis ada banyak blackheads or whiteheads atas hidung tu??

So mesti menganggu sangat-sangat kan??? Macam mana u olls buang eaa??? picit2 macam ni or pakai strips ??
      

 Haaaa....untuk yg tak tau....ni la rupanya bila guna kanta pembesor.....
amacam????..........euuuwwwww....  :p




Hye dearies!!!


Tak sanggup nak tengok>>>> lama-lama kan....??
So kali ni MD nak share la...ada produk yg lebih mudah dari dok picit2 n pakai strips tu.....picit2 selalu pun bahaya jugak...rosak idung tu nnt..(maksudnya nnt jadi berlubang2)



(dilarang tengok jika anda seorang penggeli)

 huuuuuuuuuuuuu.............xmo!

ni kira dah sampai tahap kronik ni...60 tahun tak buang...huhuhu...ueiweekkk


NAK TAU TAK???? Cara MUDAH untuk BUANG semua tu....huhuhu
kalau nak tau details kena klik sini dan 


OK....ok...MD tunjuk pic dia....ni macam ni haa.....DAISO NOSE tu

  dan ni cara-cara nak pakai diaa....senang jeee ^__^
 
Taraaa!!!! Bersih dan berkilau idung u olls..okey...

nak order pun sama pm sini>> Maya Zahra Shoppe
(sape cepat ...dia dapat....sebab produk ni laku cam pisang goreng panas....huhuhu...selagi stok masih ada...)


credit to :> Sharing Is Caring

Pesanan ikhlas

hye dearies!




klik saja >>>> https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe










Friday, October 26, 2012

Girls! Quick!! still available darls

hy dearies!

 details here >>>> Maya Zahra Shoppe








For serious buyer >>> RM160.00 ONLY! 
Include postage ...Hurry!!! (while stock last)

Happy Eid Mubarak To our Customers

hy dearies!

SCRUBS & LOTION: facial and body

hy dearies!

 Losyen cherry & lulur garam jenis cappucino,oren, susu dll adalah produk untuk mncerahkan kulit,melembutkan kulit,buang daki,buang sel mati....sgt wangi...sesuai untuk seisi keluarga...boleh digunakan di seluruh muka & badan....ia mgndungi vitamin E yang sangat baik untuk kulit. ~♥ 







MAKLUMAN kepada semua customers dan bakal customers kami!



hy dearies!

Assalamualaikum sayang-sayang sekalian,

Ada beberapa perkara kami ingin 'highlight'kan disini supaya pihak kami dan pihak anda tidak ada sebarang salah faham :)

1. Selepas anda membuat pembayaran, sila terus PM atau SMS atau EMAIL details anda kepada kami beserta bukti pembayaran supaya pihak kami boleh terus check dan place your order.

2. Jangan cepat melatah sekiranya barang anda lambat samp
ai kerana supplier kami mungkin menghadapi sedikit masalah ketika berurusan di Pejabat Pos / kehabisan stok barang. Pihak kami sedaya upaya memberikan yang terbaik untuk anda semua.

3. Maya Zahra hanya beroperasi secara online.

4. Segala order boleh dibuat melalui INBOX page https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe
  dan insyaAllah kami akan improve cara untuk anda order nanti bagi memudahkan urusan :)

5. Delivery mengambil masa 1-4 hari via Poslaju Malaysia. Jika terdapat hari cuti umum (Hari Raya dan sebagainya), mungkin mengalami sedikit kelewatan yang kami sendiri amat kesali.

6. Segala feedback atau persoalan yang bermain di fikiran, sila contact terus ke INBOX https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe atau email ke mayazahrashoppe@yahoo.com

Kami mengharapkan kerjasama yang baik daripada kedua-dua pihak. Because we believe that CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT and we are trying to improve our service.

SALAM EID UL ADHA. Semoga apa jua pengorbanan yang dilakukan diredhai Yang Maha Esa. Amin. :)

Love,
MAYA ZAHRA Team




BB CREAM : Keistimewaan & Jenis Yang Sesuai

hy dearies!
 
KEISTIMEWAAN BB CREAM:



 

* Menutupi cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, jerawat, parut, lingkaran hitam sekeliling mata] tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit.
*menjadikan kulit licin dan cerah semulajadi
* ‘Natural look’ - tidak nampak seperti bedak tebal di muka
* Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ [menjadikan solekan asas untuk wajah begitu mudah dan cepat]
* Sifat merawat [melembapkan dan menghaluskan kulit]
* Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda
* Pelindung UV menghasilkan kulit sihat (SPF 30)
* Melambatkan penuaan [merawat kedut]
* Mencerahkan kulit
* Warnanya dicipta untuk orang Asia
* Tekstur ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika








Selepas anda aplikasi BB Cream, ia memberikan kesan liputan menyeluruh dengan menutupi jerawat, pori terbuka, parut, garisan halus, lingkaran hitam sekeliling mata, bintik bintik, warna kulit yang tidak sekata tanpa menyumbati pori, malahan memperbaiki kondisi kulit.





 JENIS-JENIS BB CREAM

1) BB Cream Wonder (pink) - untuk kulit biasa dan mempunyai fungsi anti aging dan fungsi2 biasa bb cream yang lain (yang ni semua pon sesuai pakai)

2) BB Cream Oil Control Mousse (purple) - untuk kulit berminyak (utk golongan yg sgt concern dengan mslh kulit berminyak)

3) BB Cream GOLD (putih) - fokus kepada anti-aging. Recommended untuk wanita 35 tahun ke atas. (tp yg umo bwh 30 pun boleh pkai..xde masalah



 UNTUK ORDER  KLIK >>> Maya Zahra Shoppe


Thursday, October 25, 2012

BRANDED WATCHES : For Men & Women

hy dearies!

u can also choose yours here>> Maya Zahra Shoppe













DAISO NOSE: Beauty Tips

hy dearies!


HOT ITEM!!! DAISO NOSE PACK Remove blackheads and whiteheads easily!!!

hy dearies!

 DAISO NOSE PACK (KOREA) ~ HOT ITEM!!!






 

Descriptions:
This is a Nose Pack Blackhead Remover is made by Daiso that contains natural extracts to remove oils and all dirt. It can deeply clean the pore, leaving your skin clearer with less visible pores.

The product is 100% Brand New and Made in Korea. Each piece has net weight of 50 g (1.76 oz) and has English Instruction on the back.

Features:
Natural extracts remove oils and all dirt
Deeply clean the pore and leaving your skin clearer with less visible pores
English Instructions of use
Made in Korea
Produced by Japanese Brand Daiso
100% Brand New



Instruction of Use:
After cleansing your face, evenly apply on the nose area and let it dry for 10 ~ 15 minutes. If completely dried out, peel if off starting at the bottom, pulling toward the top. *Do not use more than twice per week*

Caution:
If any irritation occurs, stop using it and consult with doctor
Keep out of reach of children
Use for nose areas only

Ingredients:
Water, Polyvinylpyrrolidone (PVP), Ethanol (Alcohol), Polyvinyl Alcohol, Titanium Dioxide, Propylene glycol, Methyl Paraben, Allantoin, Polyquaternium - 10, EDTA - 2Na

PM our inbox for Price :) 
 
 Click>> Maya Zahra Shoppe
 

untuk customers or bakal customers yang inginkan info lanjut tentang produk ini ...sila rujuk product review :
http://beautyandbudget.blogspot.com/2011/08/daiso-nose-pack.html
http://itsmisskatey.blogspot.com/2012/07/review-daiso-nose-pack.html



There was an error in this gadget
There was an error in this gadget