Borang Order SELEPAS BAYARAN DIBUAT

Web forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Thursday, November 29, 2012

Order Baju Kucing di Maya Zahra Shoppe

hye dearies!

Meooowww..... cats lover ♥

| T E A S E R |
♥ LIKE | COMMENT | SHARE ♥
https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe

p/s: tempahan akan dibuka setelah cukup 20 LIKES ^__^
n just komen.....meoooowwwww ♥
Meooowww..... cats lover ♥

| T E A S E R |
♥ LIKE | COMMENT | SHARE ♥
https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe

p/s: tempahan akan dibuka setelah cukup 20 LIKES ^__^
n just komen.....meoooowwwww <3

Tuesday, November 27, 2012

BAJU KURUNG PAHANG EKSLUSIF: Limited Stock

hye dearies! 

 BAJU KURUNG PAHANG EKSLUSIF..

 (PM admin utk tanya stok...sebab stok ekslusif )
 
 
Retail
RM 130.00 Sepasang

pilih mana-mana 2 pasang
HANYA RM249.90 SAHAJA
(FREE Pos semenanjung/Sabah-Sarawak RM8)
-------------------------------------------------------♥
utk maklumat lanjut mengenai bayaran sila rujuk sini >> https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe/notes

:) pm kami selepas isi form ya....











 


 









 



 untuk lain-lain saiz dan design..sila rujuk 
>>> https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe/photos_albums













ENGLISH Cotton 2

hye dearies!

 Sila lihat page utk details.
 

Daiso Beauty Tips

hye dearies!


 

PROMOSI TERHAD :POWER BANK BRAND VCHARGE RM120 PERCUMA USB 11 in 1 Charger

hye dearies!



 BELI











Photo: Grab while stock lasts!

ITEM CODE : POWER BANK
BRAND : VCHARGE 
PRICE: RM120 (Market Price: RM180)
POSTAGE: FREE / RM8 SABAH / RM7 SARAWAK
WARRANTY : 1YEAR

Any questions? Go to : https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe 
TO ORDER:
https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe/app_206429986046631


 PERCUMA ini

Photo: Ini dia USB 11 in 1 charger PERCUMA dengan pembelian POWER BANK ~ sementara stok masih ada.

p/s: tidak termasuk gajet/henpon. TQVM

Saturday, November 24, 2012

ENGLISH Cotton in da house

hye dearies!


T E A S E R
English Cotton

Sorry darlings!

Tak sempat display dah ada yang kena rembat....
Pilih yang mana ada je yerp..... CEPATT...sebelum kena rembat juga!!
1 CORAK hanya RM85
.00
PILIH mana-mana 2 HANYA RM160.00 SAHAJA inc. postage.
(Sabah /Sarawak + RM8 Pos)

LIKE|
https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe
 
 
 

FREE SIZE ITEMS : Blouse, Alladin Pants, Pallazo

hye dearies!

 ~blouse alladin pants pallazo ~

FREE SIZE ITEMS

for details | https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe

PROMOSI PENGENALAN: Belleboo Cotton

Hye Dearies!!



 Belleboo Cotton 
♥ Kualiti Terbaik ♥ Corak Terkini Import 100% ♥ Bidang 45', 4 meter ♥ 

PROMOSI PENGENALAN : 

PILIH MANA-MANA 2 CORAK IDAMAN DENGAN HARGA RM230 SHJ .
1 CORAK UNTUK HARGA RM 125 
(TERMASUK POS SEMENANJUNG )



 I N F O | Kain COTTON BELLABOO adalah dibuat dengan ketelitian yang tinggi iaitu tenunan benangnya 40 melintang dan 40 menegak. Pergerakan mesin utk menenunnya agak dijaga rapi dengan perlahan agar kualitinya terjamin. Warna cetakan design adalah dari pewarna yang mahal dan berkualiti agar tidak luntur, finishingnya menggunakan chemical yang terbaik agar kelihatan berkilat dan cantik. Pasarannya sudah menjangkau 30 tahun.


>>berminat dgn mana2 items , dah tau HARGA dan nak order.....SENANG JEE...FOLOW STEPS MUDAH NI >>> https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe/notes

>> kalau ada sebarang pertanyaan PM kat admin yerk :)
klik : https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe


 

Friday, November 23, 2012

Senarai peserta yang telah mengesahkan penyertaan

hye dearies! 

 Mereka telah sahkan penyertaan...Awak bila lagi ???

SENARAI PESERTA

Aiman Aziz -*peserta terpantas

1. Syuhada Suhaimi
2. Izzatie Hassan
3. Noorrazzlina Razali
4.
5.
6.
7
8.  

(yg lain2 tu...nama u olls la yerk)

#PENGUMUMAN

BOS pesan.....

kalo lebih 20 orang yang jadi peserta contest
♥ Contest My Friends LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe ♥

....dia nak buat contest lain pada 5 Disember 2012...

HADIAH LEBIH HEBAT...LEBIH MENARIK...LEBIH MISTERI....
(*TAPI peserta contest bawah ni kena lebih *20 org la....)

so...kalau u olls nak CONTEST n HADIAH.....bgtau la kawan2 lain2...k



Contest My Friends LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe
# 3 Pemenang akan dipilih untuk menerima :-
 DAISO CHARCOAL MASK 
 
berdasarkan bukti *printscreen yang dipost ke page kami.


Syarat-syarat penyertaan.

1. Anda perlu LIKE 5 gambar dan * 2 komen dalam page kami sebagai bukti penyertaan anda.

2. Invite /tag kawan2 dalam friendlist FB anda untuk LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe.

3. Selepas berpuas hati. Anda printscreen seperti contoh dibawah...dan upload pic itu ke FB anda dan bagi link kat komen page / tag kami ok...

(OH YA!! Para admin bermurah hati untuk bagi 1 DAISO CHARCOAL MASK PERCUMA jika anda adalah peserta PERTAMA dengan jumlah friends yang LIKE minima 10 orang!!!....Cepattt!!! Jangan tunggu lagiiii)
~ Telah dimenangi oleh Aiman Aziz

4. Pemenang akan diumumkan di page kami. Selepas itu kami akan minta maklumat anda untuk poskan hadiah...ok 

5. Tempoh penyertaan bermula hari ini 12.00 p.m 20 Nov 2012 sehingga 12.00 tengah malam 30 Nov 2012.

pemenang akan di umumkan sebelum jam 3.00 p.m 1 Disember 2012
..k la nnt update lagi...
* contoh bukti printscreen dan upload kat page yer!
 

PROMOSI HEBAT: Power Bank, FREE Charger 11 in 1 RM55

hye dearies! 

Grab while stock lasts!

ITEM CODE : POWER BANK
BRAND : VCHARGE
PRICE: RM120 (Market Price: RM180)

POSTAGE: FREE / RM8 SABAH / RM7 SARAWAK
WARRANTY : 1YEAR

Any questions? Go to : https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe


FREE!!! >>> while stock last!











INFO










Thursday, November 22, 2012

Peserta PERTAMA CONTEST My Friends LIKE page Maya Zahra Shoppe

hye dearies! 

 # Peserta PERTAMA CONTEST ~ Syuhada Suhaimi

*38 of My Friends LIKE page Maya Zahra Shoppe

~ Teruskan usaha Syuhada Suhaimi ...Chaiyokkkk



masih ada masa sehingga pukul 12.00 am 30 NOV 2012
(senarai pemenang akan diumumkan pada 1 DEC 2012)
LIKE | https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe


 


 


# TERUSKAN USAHA sehingga minit terakhir 12.00a.m 30 nov 2012 


 


 

 YANG LAIN......TAK KAN TENGOK JEE KOT......HUHUHU







Tuesday, November 20, 2012

Contest My Friends LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe

hye dearies! 

Contest My Friends LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe
# 3 Pemenang akan dipilih untuk menerima :-
 DAISO CHARCOAL MASK 
 
berdasarkan bukti *printscreen yang dipost ke page kami.


Syarat-syarat penyertaan.

1. Anda perlu LIKE 5 gambar dan * 2 komen dalam page kami sebagai bukti penyertaan anda.

2. Invite /tag kawan2 dalam friendlist FB anda untuk LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe.

3. Selepas berpuas hati. Anda printscreen seperti contoh dibawah...dan upload pic itu ke FB anda dan bagi link kat komen page / tag kami ok...

(OH YA!! Para admin bermurah hati untuk bagi 1 DAISO CHARCOAL MASK PERCUMA jika anda adalah peserta PERTAMA dengan jumlah friends yang LIKE minima 10 orang!!!....Cepattt!!! Jangan tunggu lagiiii)
~ Telah dimenangi oleh Aiman Aziz

4. Pemenang akan diumumkan di page kami. Selepas itu kami akan minta maklumat anda untuk poskan hadiah...ok 

5. Tempoh penyertaan bermula hari ini 12.00 p.m 20 Nov 2012 sehingga 12.00 tengah malam 30 Nov 2012.

pemenang akan di umumkan sebelum jam 3.00 p.m 1 Disember 2012


SENARAI PESERTA

Aiman Aziz -*peserta terpantas

1. Syuhada Suhaimi
2. Izzatie Hassan
3. Noorrazzlina Razali
4.

(yg lain2 tu...nama u olls la yerk)

#PENGUMUMAN

BOS pesan.....

kalo lebih 20 orang yang jadi peserta contest
♥ Contest My Friends LIKE PAGE Maya Zahra Shoppe ♥

....dia nak buat contest lain pada 5 Disember 2012...

HADIAH LEBIH HEBAT...LEBIH MENARIK...LEBIH MISTERI....
(*TAPI peserta contest bawah ni kena lebih *20 org la....)

so...kalau u olls nak CONTEST n HADIAH.....bgtau la kawan2 lain2...k


..k la nnt update lagi...
* contoh bukti printscreen dan upload kat page yer!
 

Latest Power Bank dan charger 11 in 1 untuk Gajet yang cepat habis bateri

hye dearies! 


Bateri gajet u all selalu conned ??? 
Alaa...smartphones sekarang memang selalu macam tu...cepat makan bateri kan....

kini ada penyelesaian mudah untuk masalah bateri cepat habis....

kami ada cara yang mudah untuk atasinya..............
 







Power Bank ~ complete set

Specification:
Weight : 135g
Capacity : 5200 mAh

Output voltage : DC 5.0V
Output current : 1.0V
Dimension : 3.9" x 2.8" x 0.7" (99x72x18mm)

Package include
* Backup battery pack 5200mAh
* Charging USB cable (allows you to charge up your powerpack via USB port)
* connecter (enables you to charge your device)
* manual (in English Language)
Yaaa.....

Boleh guna utk BlackBerry, iPhone, iPad, Samsung, hampir semua jenis mobile phone & smartphone. Senang je. Charge Power Bank sampai penuh (lebih kurang 8 jam). Boleh guna utk charge handphone sebanyak 4x (bergantung pada jenis gadjet). Anyone interested? PM our inbox ok :)
 >>>FB Maya Zahra Shoppe 

(Ini serius: sape2 yang add 10 org kawan kat page * dengan bukti printscreen ...kami akan bagi Power Bank ini diskaun RM10.00... Yuhuuuu....)


Oh ya..... satu lagi.... 

u all suka travel kan.....tak kisah sbb bercuti atau kerja.... so kami ada charger 11 in 1 dengan harga yg berpatutan...yaa....murah jeee....




 nak diskaun????
 ok ...untuk u all....bolehhhh.....
 kami bagi diskaun RM5.00 ....jika komen.... >> charger ni best!! 

kat link ni >>>  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463057653736416&set=a.463056800403168.100116.449471915094990&type=1&theater
ini seriuss....bukan main-main ok ..... 

CEPAT!!!  >>> klik FB Maya Zahra Shoppe






Monday, November 19, 2012

LEBIH MUDAH...LEBIH PANTAS~ anda keutamaan kami!

hye dearies! 

Urusan order-mengorder bukan lagi suatu masalah...

KINI! Lebih Mudah! Lebih Pantas!

Hanya untuk memudahkan urusan anda.................
 Pesanan anda akan dipos terus ke muka pintu rumah anda!! ^__^



***opppssss............. ada sedikit penambahbaikan ...
berbeza sikit..tapi fungsi tetap sama...

 


yuppp!! yang atas ni..icon baru untuk order form kami.... steps tetap sama .... ^________^








Sunday, November 18, 2012

Order dengan lebih MUDAH!


 

hye dearies! 


Kami berjanji untuk sentiasa upgrade sistem kami.....
Jadi pada malam ni...kami nak lancarkan sistem borang order kami yg terbaru...supaya senang untuk darlings2 semua order...takpayah nak emel2 dah...cuma isi borang order kat blog jee....MUDAH KAN???

 Sebenarnya....memang nak letak form ni kat page pun....tapi atas beberapa masalah teknikal...kami belum dapat merealisasikannya lagi buat masa ni......jadi buat masa ni...boleh pm inbox page untuk sebarang pertanyaan dan isi form order di dalam blog ini...BOLEH KAN DARLINGS???? 

hehehe.....TQVM atas segala support dan kepercayaan u olls....

~stay calm and shop with us .....yeahhh darlings <3




love
MAYA ZAHRA TEAM


Thursday, November 15, 2012

Latest Promotion in November!

hye dearies!

 Latest promotion for :-

beautiful accessories for beautiful ladies
Available in any colours. Just request it dearies ♥

1 set for RM45.00
PROMOTION!! 2 sets for RM70.00 ONLY!

PM us to placed your order.. ^__^



 
PM us here >> https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe


CARTIER HANDBAG

NOW!!! RM150.00 ONLY ~ FREE postage

(NP: RM180.00)


Salam Maal Hijrah 1434H

hye dearies!

 



Assalamualaikum wbt...
Salam Maal Hijrah 1434H buat semua pelanggan dan bakal pelanggan kami. Sempena hari baik dan permulaan tahun baru hijrah buat semua muslim, kami akan cuba buat yang terbaik dalam meningkatkan kualiti perkhidmatan kami
untuk anda semua...

Oleh itu, PROMOSI TURUN HARGA untuk beberapa *barangan terpilih dan

pre-order untuk hot item kami: Daiso Nose Pack ..KINI DIBUKA!
Dengan pembelian 2 pcs Daiso Nose Pack kini HANYA RM50.00 sahaja berbanding harga asal. Anda JIMAT RM10.00.

Sila PM kami dengan klik >> https://www.facebook.com/messages/MayaZahraShoppe
untuk dapatkan stok barang anda...SEKARANG!!

~ Luv: Maya Zahra Team ♥

Wednesday, November 7, 2012

UPDATE:TRACE NUMBER FOR OUR LOVELY CUSTOMERS

hye dearies!

 UPDATE: TRACE NUMBER FOR OUR LOVELY CUSTOMERS ♥ TQVM


*NOOR HAMIDAH DAISO-EM324986918MY

*MOHD KHALIS DAISO-EM287291300MY

*PN NORIZA 11 HELAI KLON FAREEDA 3 LAYER +EM197571479MY

*SNOR FARHANA 3 LYER +EM197571350MY

*KHAIRUL FAKRI MISTINE +EM197571403MY DAISO  
  EM287291579MY

*NURMIZA DAISO-EM326362889MY

*YANTI DAISO-EM332759008MY

*SAPURA BB MISTINE +EM19748463MY +DAISO-EM332758991MY

*HAIRUL DAISO-EM332759161MY

*RUSIAH IDRIS 2 HELAI 3 LYER +EM197571377MY

*MARLYN SHAH 3 LYER N HNDBAG GUCCI +EM197571394MY

*CT FRDAUS HADIP SET BLEACHNG +EM197571385MY

*FADILLA TAG HAVER +EM197571329MY

*YANI BB MISTINE +EM19788565MY+DAISO-EM326362800MY

*MUHAMMAD DAISO-EM326362795MY

*NURSYAFIRA BB MISTINE +EM19746545MY+ DAISO-EM326362813MY

*MOHD RAHIM DAISO-EM326362861MY

*ZIANA DAISO- EM197571655MY

*RUSDI DAISO- EM1975716690MY

*TUAN RAZMAN POLO & RALPH LAUREN +EM197571346MY

*MUHAMMAD FARIS LULUR COKLT +EM197571451MY

*EMMA BB MISTINE +EM19732466MY+DAISO-EM197571706MY

*FARIZA DAISO-EM1975716860MY

*ZAHRAH BB MISTINE +EM1974333MY+DAISO-EM328189891MY

*NUR HAKIMAH HNDBAG GUCCI +EM197571505MY

*NIK NADIA HNDBAG JUICY +EM197571434MY

*EDORA BB MISTINE +EM197487745MY+DAISO- EM198521645MY

*SYAKILA BB MISTINE +EM19786563MY DAISO- EM1975816790MY

*NUR AMIRAH ABDULLAH SBUN BLEACHNG +EM197571482MY

*NURUL LULUR YOGURT +EM197571726MY


P/S: DAISO NOSE PACK OUT OF STOCK.
KAMI SEDANG MENUNGGU RESTOCK BARU DARI SUPPLIER.
(sila PM inbox kami jika item anda telah sampai.Untuk rekod kami.)

NANTIKAN PROMOSI TERBARU DARI KAMI....
hanya di https://www.facebook.com/MayaZahraShoppe
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget