Borang Order SELEPAS BAYARAN DIBUAT

Web forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Tuesday, November 20, 2012

Latest Power Bank dan charger 11 in 1 untuk Gajet yang cepat habis bateri

hye dearies! 


Bateri gajet u all selalu conned ??? 
Alaa...smartphones sekarang memang selalu macam tu...cepat makan bateri kan....

kini ada penyelesaian mudah untuk masalah bateri cepat habis....

kami ada cara yang mudah untuk atasinya..............
 







Power Bank ~ complete set

Specification:
Weight : 135g
Capacity : 5200 mAh

Output voltage : DC 5.0V
Output current : 1.0V
Dimension : 3.9" x 2.8" x 0.7" (99x72x18mm)

Package include
* Backup battery pack 5200mAh
* Charging USB cable (allows you to charge up your powerpack via USB port)
* connecter (enables you to charge your device)
* manual (in English Language)
Yaaa.....

Boleh guna utk BlackBerry, iPhone, iPad, Samsung, hampir semua jenis mobile phone & smartphone. Senang je. Charge Power Bank sampai penuh (lebih kurang 8 jam). Boleh guna utk charge handphone sebanyak 4x (bergantung pada jenis gadjet). Anyone interested? PM our inbox ok :)
 >>>FB Maya Zahra Shoppe 

(Ini serius: sape2 yang add 10 org kawan kat page * dengan bukti printscreen ...kami akan bagi Power Bank ini diskaun RM10.00... Yuhuuuu....)


Oh ya..... satu lagi.... 

u all suka travel kan.....tak kisah sbb bercuti atau kerja.... so kami ada charger 11 in 1 dengan harga yg berpatutan...yaa....murah jeee....




 nak diskaun????
 ok ...untuk u all....bolehhhh.....
 kami bagi diskaun RM5.00 ....jika komen.... >> charger ni best!! 

kat link ni >>>  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463057653736416&set=a.463056800403168.100116.449471915094990&type=1&theater
ini seriuss....bukan main-main ok ..... 

CEPAT!!!  >>> klik FB Maya Zahra Shoppe






No comments:

Post a Comment

Thanks and please come again.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget