Borang Order SELEPAS BAYARAN DIBUAT

Web forms powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Saturday, October 27, 2012

NGERIIII!!!! Bila blackheads seperti cendawan tumbuh selepas hujan...




tengah buat apa tuuuu...........



  Maya Zahra Team ...nak tanya u olls...especially ladies la kan..or sape2 je laa...ada tak yg jenis ada banyak blackheads or whiteheads atas hidung tu??

So mesti menganggu sangat-sangat kan??? Macam mana u olls buang eaa??? picit2 macam ni or pakai strips ??
      

 Haaaa....untuk yg tak tau....ni la rupanya bila guna kanta pembesor.....
amacam????..........euuuwwwww....  :p




Hye dearies!!!


Tak sanggup nak tengok>>>> lama-lama kan....??
So kali ni MD nak share la...ada produk yg lebih mudah dari dok picit2 n pakai strips tu.....picit2 selalu pun bahaya jugak...rosak idung tu nnt..(maksudnya nnt jadi berlubang2)



(dilarang tengok jika anda seorang penggeli)

 huuuuuuuuuuuuu.............xmo!

ni kira dah sampai tahap kronik ni...60 tahun tak buang...huhuhu...ueiweekkk


NAK TAU TAK???? Cara MUDAH untuk BUANG semua tu....huhuhu
kalau nak tau details kena klik sini dan 


OK....ok...MD tunjuk pic dia....ni macam ni haa.....DAISO NOSE tu

  dan ni cara-cara nak pakai diaa....senang jeee ^__^
 
Taraaa!!!! Bersih dan berkilau idung u olls..okey...

nak order pun sama pm sini>> Maya Zahra Shoppe
(sape cepat ...dia dapat....sebab produk ni laku cam pisang goreng panas....huhuhu...selagi stok masih ada...)


credit to :> Sharing Is Caring

7 comments:

Thanks and please come again.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget